garanti top

Japanerne er kendt for at lave ting, der dur. Og det gælder ikke mindst Suzuki, der er bygget til at holde år efter år - og det er med garanti. Garantien på en Suzuki består af dels en mekanisk garanti, dels af en garanti mod rustgennemtæring.

3 års mekanisk garanti

Den mekaniske garanti gælder i 3 år eller 100.000 km, hvad der måtte komme først. Skulle der i denne periode opstå en defekt, som skyldes en materiale- eller fabrikationsfejl, vil det blive reparareret på et autoriseret Suzuki værksted uden omkostninger for ejeren. Forudsætningen for opretholdelsen af garantien er, at bilen skal være vedligeholdt efter fabrikkens forskrifter. Det vil sige, at de foreskrevne serviceintervaller og serviceplan, som beskrevet i bilens instruktionsbog, overholdes. Dokumentationen for at dette er overholdt, er bilens garanti- og servicehæfte, hvor diverse eftersyn registreres af værkstedet. 

12 års garanti mod rustgennemtæring

Hvis karrosseridele gennemtæres af indefra kommende rust indenfor de første 12 år efter bilens første registrering, vil delen blive repararet eller udskiftet hos et autoriseret Suzuki værksted uden omkostninger for kunden. Forudsætningen for opretholdelse af den forlængede garanti er, at der bliver gennemført et årligt rusteftersyn efter Suzuki fabrikkens anvisninger.