• Sport1
 • Sport2
 • Sport3
 • Sport4
 • Sport5

SKARP UNDERVOGN

Swift Sport gul vand 1200px 640x320Swift Sport drives frem af Suzukis 4-cylindrede 1,4 Boosterjet turbo-motor, der yder 140 hk og har et drejningsmoment på hele 230 Nm ved 2.500 – 3.500 omdr./min). Den er blevet 80 kg lettere end sin forgænger og har nu en køreklar vægt på kun 1.045 kg. Det kan derfor godt give lidt sommerfugle i racermaven, når du skyder den af fra 0 til 100 km/t på 8,1 sek. og rammer tophastigheden på 210 km/t. Den 6-trins sportsgearkasse sørger for hurtige gearskift, og der er godt med kræfter op gennem gearene, hvor motoren trækker jævnt hele vejen op. Køreoplevelsen ledsages af et diskret, men sportsligt vibrato fra de to afgangsrør.

Sport undervogn

Styretøjet og undervognen er med til at definere Swift Sport som klassens køreglade model. Swift Sport står selvfølgelig på Suzukis letvægts platform HEARTECT, og undervognen har fået den store tur med fx kraftigere krængningsstabilisatorer, brug af Monroe støddæmpere, optimerede for- og baghjulsophæng og et stærkere bremsesystem. Alt sammen for at sikre dig den bedste køreoplevelse.

 

Den nye Swift Sport er nærmest spækket med fede løsninger. Den er 5 cm længere end den almindelige Swift, hvilket skyldes den unikke og aggressive front, der også byder på en bred og dynamisk kølergrill samt en ny kofanger, der med skarpere linjer og cool carbon-look forbinder frontskørtet med sideskørt og hækskørt i et strømlinet fartudtryk. Og den lakerede tagspoiler, den dobbelte udstødning og de lækre 17" alufælge er med til at fuldende designet af en helt særlig Swift.

Sportskabine


Swift Sport instrumnetbord 1200px 640x320Inden døre er der også disket op med flere unikke Sport løsninger. Du skal selvfølgelig sidde super godt og have fuld kontrol over bilen i de skarpeste sving. Derfor er der bucket sportssæder med ekstra støtte. Det lækre D-formede læderrat med piano-sorte detaljer og røde syninger ligger bare godt i hænderne. Sportstemaet i rødt går igen ved instrumentpanelet, midterkonsollen, dørsiderne, sæderne og gearmanchetten, mens sportspedalerne er udført i aluminium.
 
 
 

 

 

DEN ER HELT UDSTYRLIG

102 639x511Swift Sport modellen byder sig til med en komplet udstyrsliste, der nærmest fremkalder misundelige blikke fra klassekammeraterne. Se blot listen med det vigtigste her:

 • Nødbremsesystem med laser og kamera for både bil- og fodgængergenkendelse samt vognbaneassistent med force-back og slingreadvarsel.
 • Aktiv fartpilot der selv holder afstanden til den forankørende.
 • Full-LED lygteføring (nær-, fjern-, køre- og baglygter) med automatisk op- og nedblænding.
 • Nøglefri betjening med tryk-knap start.
 • Klimaanlæg.
 • Multimediecenter med 7” skærm, DAB+ radio, Bluetooth, bakkamera og navigation.
 • 17” alufælge, 4F infodisplay, multi-justerbart læderrat, sportssæder, el-spejle med varme og blink, sædevarme, tagspoiler, dobbelt udstødning, el-ruder for og bag, tågelygter for, front-, hæk- og sideskørter i carbon-look og meget mere.

 

Bestil prøvetur

 
Åbningstider
Mandag - fredag 7.45- 16.30
Lørdag efter aftale
Søndag 13-16
Værkstedet har åbent mandag-fredag kl. 7.45 - 16.00
Gustav Christensen Automobiler A/S
Nørre Alle 55
5610 Assens
Telefon 64 71 16 78
Fax 64 71 22 80
Mail info@gcauto.dk