7 airbags

Alle Vitara modellerne er forsynet med 7 airbags for optimal beskyttelse i tilfælde af en kollision. 2 frontairbags, 1 knæairbag under rattet, 2 sideairbags i forstolene og 2 gardinairbags, der både beskytter for- og bagsædepassagererne.

Suzuki Vitara

Du kan nærmest få Vitara, som du vil have den. Vælg mellem de flotte farver, der også tæller 2-farvet lakering med sort eller hvidt tag og sidespejle.

Image is not available
AllGrip 4WD systemet

Med en Vitara kan du roligt udforske naturen i sikker forvisning om, at bilen kan klare det hele. Vitara er nemlig bygget til al slags vejr, til al terræn og til alle formål.

Slider

Suzuki Vitara

001er en skarp SUV i klassen for praktiske biler med stil og temperament. Den har historien med sig, og det elegante ydre og lave forbrug betyder, at de beundrende blikke falder noget hyppigere end tankbesøgene. Den kører enten på benzin eller diesel og har to- eller firehjulstræk. Et sted, den med garanti ikke trækker for meget, er i din tegnebog. Priserne starter nemlig fra under 195.000,-.

Fra kr. 193.970 (inkl. lev.)

 

En ægte SUV

 

agteFor mere end et kvart århundrede siden revolutionerede Suzuki offroaderklassen med lanceringen af Vitara modellen. Og nu er den nye Vitara generation klar til at gøre det igen. Som en ægte og kompakt SUV møder den tidens krav om god økonomi, og med flere nyheder indenfor sikkerhed, personalisering og teknologi giver den til priser fra kun 194.000 usædvanlig meget SUV for pengene.
Med et stilfuldt design, rå attitude og høj anvendelighed er Vitara et oplagt valg, hvis du leder efter en bil, der er lidt ud over det sædvanlige. Og som en ægte SUV tilbydes den selvfølgelig også med Suzukis avancerede 4WD system Allgrip. Og det endda til merpriser fra kun ca. 22.000 kroner. 
Med den nye topmodel med Boosterjet turbomotor på 140 hk og specielt "S" udstyr er Vitara programmet blevet endnu mere attraktivt. 

 

Kraftfuld, men økonomisk

Vitara fås med to benzin- og en dieselmotor. Fælles for dem er, at de har et pænt kraftoverskud - også på motorvejen.
Alligevel er brændstoføkonomien ved blandet kørsel (EU-Normen) helt i top. Fx på niveauet omkring de 19 km/l for benzinudgaverne (2WD) og på hele 25 km/l med dieselmotor (2WD).
Vitara diesel må trække op til 1.500 kg på krogen (manuelt gear), og da den kan fås med det avancerede AllGrip 4WD system, kan den også klare de mest krævende udfordringer du måtte sætte den på. Vitara er nemlig en ægte SUV!

Sikkerhed i top

Den nye Suzuki Vitara er konstrueret til, at hele familien både kan føle sig sikre og køre sikkert. Karrosseriet er udviklet på bagrund af Suzukis TECT koncept, der med en både let og stærk konstruktion optimerer passagerernes sikkerhed.

Det høje sikkerhedsnivau blev bekræftet, da EuroNCAP offentliggjorde deres test af den nye Vitara. Her fik den testede model med automatisk nødbremse nemlig rigtig flotte karaketerer i alle dicipliner, og dermed de maksimale 5 stjerner i den mere krævende 2015 test. Det flotte resultat gælder alle Exclusive, S og SE modeller, samt Active med AllGrip 4WD.

 

 

BOOSTERJET S


Vitara Boosterjet er en lækker og usædvanlig topmodel i Vitara programmet. Under motorhjelmen ligger en nyudviklet benzindrevet turbomotor med 140 hk, og nye design- og udstyrsdetaljer er med til at understrege, at her er en helt særlig Vitara.
boost1
Turbomotor med 140 HK
Boosterjet er navnet på en ny Suzuki motorserie. Den byder på direkte indsprøjtning, turbolader og mange nye løsninger, der gør den kompakt, let og effektiv. I Vitara har motoren 4 cylindre og en volumen på 1,4 liter. Sammen med turboteknikken yder den 140 HK og har et flot drejningsmomentet på 220 Nm i området fra 1.500 til 4.000 omdrejninger pr. minut. Så her er godt med kræfter og overskud til både komfortabel kørsel og hurtig respons op gennem gearene. Tophastigheden er på 200 km/t, og accelerationen fra 0 til 100 km/t klares på kun 9,5 sekunder. Selvom motoren er højtydende, har den en pæn benzinøkonomi på 19,2 km/l ved blandet kørsel (EU-norm), hvilket udløser en halvårlig ejerafgift på kun 640 kroner. Det lave forbrug opnås via den relativt lille motorvolumen sammen med en række initiativer, der sparer vægt i motoren, styrer forbrændingen bedre eller nedsætter friktionen på de bevægelige dele.

Lækkert "S" udstyr


Vitara Boosterjet S er topmodellen i Vitara modelprogrammet. Udstyrsmæssigt har den alt Exclusive-udstyret som fx LED nærlys, radarbaseret nødbremsesystem, aktiv fartpilot, nøglefri betjening, Infotainment system med 7” skærm og navigation samt klimaanlæg. Dertil kommer særligt S-udstyr, som:

    6-trins manuel eller automatisk transmission
    5-slidset kølergrill
    Satinfarvede sidespejle
    Sortlakerede alu-fælge
    Rød markering rundt ved LED-nærlygterne
    Sæder med læder/ruskindsstof og røde syninger
    Sportslæderrat med røde syninger
    Instrumentpanel i alu-look
    Røde ringe om ventilationsdyser og instrumentgruppe
    Sportspedaler i aluminium

Vitara Boosterjet er også forsynet med en modificeret undervogn med bl.a. nye støddæmpere, ligesom styringen er blevet optimeret for endnu bedre kontrol med bilen.
boost2
 

Multimedie-center

Multi StartskaermVitara i Active, Exclusive, S og SE versionerne er udstyret med et flot og lækkert infotainmentsystem. Den trykfølsomme 7" farveskærm er betjeningspanel for radio, musikafspilning via Bluetooth, SD kort eller USB indgangen (ej cd), for Bluetooth telefoni samt for navigation (Exclusive, S og SE).

Det er også her billederne fra bilens bakkamera vises, når den sættes i bakgear. En behagelig detalje, når der skal bakkes under dårlige udsigtsforhold.

Ved brug af Apple CarPlay er det muligt at spejle udvalgte apps fra de nyeste iPhones direkte på farveskærmen. Systemet er også forberedt til Android Auto, der dog endnu ikke er udrullet i Danmark.

Vitara Comfort modellen er udstyret med en ratbetjent cd-radio med Bluetooth. Her kan vi tilbyde eftermontering af et Blaupunkt multimediecenter med 6" trykfølsom skærm, Bluetooth, navigation og cd-afspiller til en pris på ca. 6.000 kroner excl. montering. Hør mere hos forhandleren.

 

AllGrip 4WD systemet

allgripMed en Vitara kan du roligt udforske naturen i sikker forvisning om, at bilen kan klare det hele. Vitara er nemlig bygget til al slags vejr, til al terræn og til alle formål. Og har du planer om at udfordre den med vildere opgaver i terrænet, fås Vitara også med Suzukis avancerede AllGrip firehjulstræk. Det gør den til den mest alsidige og sikre bil, du kan tænke dig. Systemet har fire indstillingsmuligheder, som du kan vælge efter behov ved at betjene den lille drejeknap, der sidder mellem forstolene. Også Hill Descent Control, der gør det nemmere at køre ned af en stejl skråning er en del af AllGrip systemet. Samtidig har systemet en positiv effekt på bilens aktive sikkerhed, og da teknikken ikke vejer ret meget, er indflydelsen på brændstoføkonomien begrænset. 

 

 

 

 

 • 2_Blaa-og-sort-fra-siden-i-by.jpg
 • 2_Orange-og-hvid-offroad.jpg
 • 005_1500_ny.jpg
 • 07_All-New_VITARA_Interior.jpg
 • 012_1500_ny.jpg
 • 13_All-New_VITARA_Urban.jpg
 • 14_All-New_VITARA_Urban.jpg
 • 30_All-New_VITARA_Rugged.jpg
 • 32_All-New_VITARA_interior.jpg
 • 33_All-New_VITARA_interior.jpg
 • Airbags.jpg
 • allgrip.jpg
 • allgrip2.jpg
 • allgrip_vitara.jpg
 • Exclsuive_kabine.jpg
 • Exclusive_instrumentbord.jpg
 • hybrid.jpeg
 • hybrid.jpg
 • kabine.jpg
 • multi_vitara.jpg


brochure knapsuzuki tilbehor

Bestil prøvetur

 

Slider
 
Åbningstider
Mandag - fredag 7.45- 16.30
Lørdag efter aftale
Søndag 13-16
Værkstedet har åbent mandag-fredag kl. 7.45 - 16.00
Gustav Christensen Automobiler A/S
Nørre Alle 55
5610 Assens
Telefon 64 71 16 78
Fax 64 71 22 80
Mail info@gcauto.dk