Køreglæde fra 134.000,-

Den nye Suzuki Swift er lettere, bredere og frækkere end nogensinde. Den bygger videre på de velkendte kvaliteter, der gjorde de første to generationer så populære: gokart-lignende køreegenskaber og et ikonisk design.

Masser af udstyr

Alle Swift modellerne har et lækkert D-formet læderrat, el-ruder foran, el-betjente sidespejle med varme, fjernbetjent centrallås samt ratbetjent radio/Bluetooth som standard. Fra Action niveau er der også 7" multimediecenter med bakkamera og varme i forsæderne.

Smil

Sæt dig ind bag rattet i den nye Swift og mærk, hvordan smilet i mundvigen stille og roligt kommer frem. Køreglæden er ikke til at tage fejl af. Den nye Heartect platform sørger for bedre vridningsstabilitet og lav vægt.

Slider

billaan600x150 UdbetalingsIkon 01

I forbindelse med vores store Suzuki KUP kampagne har du mulighed for at få et Suzuki Billån med en udbetaling på kun 5.000 kr. Det gør selvfølgelig de månedlige ydelser lidt højere, men til gengæld slipper du med en meget lav udbetaling, som ellers er på mindst 20% af bilens pris. Lånet tilbydes i samarbejde med vores finansieringspartner eBilfinans - et selskab i Nordea Finans.

Vi tilbyder lånemuligheden i hele modelprogrammet, og nedenfor kan du se eksempler på den månedlige ydelse i den enkelte modelserie (fra-priser). Suzuki forhandlerne kan beregne et tilbud på den modelvariant, der tiltaler dig mest. 

  Celerio
KUP
Swift
KUP
Ignis
KUP
Baleno
KUP
Vitara S-Cross
Vejledende pris inkl. lev., fra kr. 99.9900 129.990 129.990 129.990 197.990 199.990
Månedlig ydelse, fra kr. 1.414 1.809 1.809 1.809 2.705 2.731
Udbetaling, fra kr. 5.000 5.000 5.000 5.000 5.000 5.000
Samlet kreditbeløb, kr. 94.990 124.990 124.990 124.990 192.990 194.990
Løbetid, mdr. 96 96 96 96 96 96
Debitorrente, variabel 6,1% 6,1% 6,1% 6,1% 6,1% 6,1%
ÅOP (årlige omk. i %) 9,9% 9,9% 9,9% 9,9% 8,1% 8,0%
Samlede kreditomkostninger, kr 40.292 48.080 48.080 48.080 65.797 66.283
Samlet tilbagebetaling, kr. 135.292 173.070 173.070 173.070 258.787 261.274

 

For at få et Suzuki Billån med kun 5.000 kr. i udbetaling skal du opfylde nogle krav. Fx:

 • Du skal have et fast job og en indtægt på min. 300.000 kr. årligt (500.000 kr. for par).
 • Du må ikke stå i RKI, og du skal opfylde eBilfinans' krav til en positiv kreditgodkendelse.

Priseksemplerne på finansiering med 5.000 kr. i udbetaling er for den billigste modelvariant i standardfarve og pr. den 17. august 2019. Ret til ændringer forbeholdes. Lånet forudsætter kreditgodkendelse af eBILFINANS, at bilen er kaskoforsikret, og at de månedlige ydelser betales via Betalings Service. Der er 14 dages fortrydelsesret på finansieringen.
Du kan også få et Suzuki billån med 20% i udbetaling, og inkl. 7 års garantiforsikring.

SKARP UNDERVOGN

Swift Sport gul vand 1200px 640x320Swift Sport drives frem af Suzukis 4-cylindrede 1,4 Boosterjet turbo-motor, der yder 140 hk og har et drejningsmoment på hele 230 Nm ved 2.500 – 3.500 omdr./min). Den er blevet 80 kg lettere end sin forgænger og har nu en køreklar vægt på kun 1.045 kg. Det kan derfor godt give lidt sommerfugle i racermaven, når du skyder den af fra 0 til 100 km/t på 8,1 sek. og rammer tophastigheden på 210 km/t. Den 6-trins sportsgearkasse sørger for hurtige gearskift, og der er godt med kræfter op gennem gearene, hvor motoren trækker jævnt hele vejen op. Køreoplevelsen ledsages af et diskret, men sportsligt vibrato fra de to afgangsrør.

Sport undervogn

Styretøjet og undervognen er med til at definere Swift Sport som klassens køreglade model. Swift Sport står selvfølgelig på Suzukis letvægts platform HEARTECT, og undervognen har fået den store tur med fx kraftigere krængningsstabilisatorer, brug af Monroe støddæmpere, optimerede for- og baghjulsophæng og et stærkere bremsesystem. Alt sammen for at sikre dig den bedste køreoplevelse.

 

Den nye Swift Sport er nærmest spækket med fede løsninger. Den er 5 cm længere end den almindelige Swift, hvilket skyldes den unikke og aggressive front, der også byder på en bred og dynamisk kølergrill samt en ny kofanger, der med skarpere linjer og cool carbon-look forbinder frontskørtet med sideskørt og hækskørt i et strømlinet fartudtryk. Og den lakerede tagspoiler, den dobbelte udstødning og de lækre 17" alufælge er med til at fuldende designet af en helt særlig Swift.

Sportskabine


Swift Sport instrumnetbord 1200px 640x320Inden døre er der også disket op med flere unikke Sport løsninger. Du skal selvfølgelig sidde super godt og have fuld kontrol over bilen i de skarpeste sving. Derfor er der bucket sportssæder med ekstra støtte. Det lækre D-formede læderrat med piano-sorte detaljer og røde syninger ligger bare godt i hænderne. Sportstemaet i rødt går igen ved instrumentpanelet, midterkonsollen, dørsiderne, sæderne og gearmanchetten, mens sportspedalerne er udført i aluminium.
 
 
 

 

 

DEN ER HELT UDSTYRLIG

102 639x511Swift Sport modellen byder sig til med en komplet udstyrsliste, der nærmest fremkalder misundelige blikke fra klassekammeraterne. Se blot listen med det vigtigste her:

 • Nødbremsesystem med laser og kamera for både bil- og fodgængergenkendelse samt vognbaneassistent med force-back og slingreadvarsel.
 • Aktiv fartpilot der selv holder afstanden til den forankørende.
 • Full-LED lygteføring (nær-, fjern-, køre- og baglygter) med automatisk op- og nedblænding.
 • Nøglefri betjening med tryk-knap start.
 • Klimaanlæg.
 • Multimediecenter med 7” skærm, DAB+ radio, Bluetooth, bakkamera og navigation.
 • 17” alufælge, 4F infodisplay, multi-justerbart læderrat, sportssæder, el-spejle med varme og blink, sædevarme, tagspoiler, dobbelt udstødning, el-ruder for og bag, tågelygter for, front-, hæk- og sideskørter i carbon-look og meget mere.

 

Bestil prøvetur

 

Suzuki S-Cross

6er en crossover i job- og familieklassen, der samler det bedste fra en personbil og en SUV i én og samme bil. I den nye model har fronten fået et mere markant design, under motorhjelmen ligger den nye Boosterjet turbomotor, og den er blevet opgraderet med mere udstyr. S-Cross har rigtig god plads i kabine og bagagerum, høj siddeposition, gode køreegenskaber og fremkommelighed samt en flot brændstoføkonomi.

Fra kr. 193.970 (inkl. lev.)

Skarp familie-crossover

Suzuki S-Cross er en stor crossover, hvor det bedste fra en stationcar og en SUV mødes i en og samme bil. Her er både et godt udsyn, en god siddehøjde og en god rummelighed i kabine og bagagerum, så den kan klare de fleste opgaver.
I den nye model er der bl.a. kommet en ny og mere markant front med mange flotte detaljer. Og under motorhjelmen ligger Suzukis nye Boosterjet turbomotor klar til både at levere kræfter og god økonomi. Samtidig er alle versionerne opgraderet med mere udstyr. Fx er Active modellen nu forsynet med både LED forlygter, multimedieanlæg med 7" farveskærm og bakkamera, mens Exclusive modellerne endvidere har radarbaseret sikkerhedsudstyr og navigation
Gå på opdagelse her på siden, og se selv, hvor meget crossover du får for pengene i en Suzuki S-Cross. Og tag gerne en prøvetur i bilen hos en forhandler og bliv overbevist om de stærke argumenter for S-Cross.

Turbokræfter & god økonomi

turboDen nye S-Cross model drives frem af Suzukis nyeste motorteknologi. Boosterjet hedder motorerne, der tilbydes i en 1.0 og en 1.4 version med hhv. 112 og 140 HK. Med turbolader leverer begge motorer et flot kraftoverskud - selv ved lave omdrejninger. Det giver friske køreegenskaber og høj køreglæde i det daglige. Og lige så vigtigt er det, at økonomien også er god. Her har 1.0 versionen en EU norm ved blandet kørsel på flotte 20 km/l, mens 1.4 modellen her hedder 18,5 km/l. Og det er betydeligt bedre økonomital, end man normalt ser for så stor en bil.

 

 

Masser af udstyr

Alle S-Cross modellerne har et højt udstyrsniveau, hvor fx 7 airbags, aircondition, el-ruder for og bag, fjernbetjent centrallås, fartpilot med hastighedsbegrænser, multijusterbart rat og ratbetjent radio med Bluetooth er standard i alle versioner. Og i programmet møder du også udstyr som LED forlygter, multimediecenter, bakkamera, nøglefri betjening og alu-fælge fra Active modellen, mens Exclusive også stiller op med automatisk nødbremsesystem, aktiv fartpilot og navigation.

Multimedie-center

Den nye S-Cross i Active og Exclusive version er udstyret med et flot og lækkert infotainmentsystem. Den trykfølsomme 7" farveskærm er betjeningspanel for radio, musikafspilning via Bluetooth, SD kort eller via USB indgangen (ej cd afspiller) og for Bluetooth telefoni. Og i Exclusive modellerne endvidere for navigation.

Det er også her billederne fra bilens bakkamera vises, når den sættes i bakgear. En behagelig detalje, når der skal bakkes under dårlige udsigtsforhold.

Ved hjælp af Apple CarPlay er det muligt via Bluetooth og USB stikket at spejle de nyeste iPhone telefoners skærm op på den store farveskærm. Systemet er også forberedt til Android Auto, der dog endnu ikke er udrullet i Danmark.

S-Cross Comfort modellen er udstyret med en ratbetjent cd-radio med Bluetooth. Her tilbydes et In-touch multimediecenter med trykfølsom skærm, Bluetooth og navigation til en pris på ca. 9.000 kroner excl. montering. Hør mere hos forhandleren.

Høj sikkerhed

Suzuki S-Cross er konstrueret til, at hele familien kan køre sikkert. Karrosseriet er udviklet på bagrund af Suzukis TECT koncept (Total Effective Control Tecnology), der med en både let og stærk konstruktion optimerer passagerernes sikkerhed. Og med topkarakteren 5-stjerner i Euro NCAP sikkerhedstesten (2013) blev det bevist, at bilen klarede kravene med bravur. En medvirkende årsag hertil er, at S-Cross er forsynet med sikkerhedsudstyr som 7 airbags, ESP (ektronisk stabilitetsprogram), pedalsikkerhedssystem og andre funktioner, der optimerer nedbremsningen af bilen ved en faresituation.

 • S-Cross_blaa-og-orange.jpg
 • S-Cross_blaa_front-og-side_2.jpg
 • S-Cross_blaa_front_1.jpg
 • S-Cross_interior_0002_2.jpg
 • S-Cross_orange_skov.jpg
 • Suzuki-S-Cross-KUP.png
 • S_Cross_GLX_interior_Airbag_0001.jpg
 • S_Cross_hero_0002.jpg
 • S_Cross_hero_0005.jpg
 • S_Cross_hero_0012.jpg
 • S_Cross_hero_0014.jpg
 • S_Cross_hero_0017.jpg
 • S_Cross_hero_0019.jpg
 • S_Cross_hero_0022.jpg
 • S_Cross_hero_0025.jpg
 • S_Cross_hero_0027.jpg

 

 
 

Vejledende udsalgspriser pr. 1. april 2018 inkl. leveringsomkostninger (kr. 3.980), men ekskl. evt. metallak. Oplysning om brændstofforbrug i henhold til EU-normen er kun vejledende. Bemærk at ejerafgiften er pr. januar 2018. Den stiger med ca. 250 kroner halvårligt fra juli 2018. Dualjet = Energieffektiv benzinmotor med 2 indsprøjtningsdyser i hver cylinder. Boosterjet = Benzinmotor med direkte indsprøjtning og turbolader. SHVS = Suzukis mild-hybrid system. Aut = Automatgear. AGS = Automatiseret gearskifte. CVT = Trinløst automatgear. TCSS = Automatgear med dobbeltkobling. AllGrip = 4WD system.

brochure knapsuzuki tilbehor

Bestil prøvetur

Legenden lever

Suzuki Jimny forBåde ude og inde ligner offroad-legenden Jimny nærmest en million. Den strutter nemlig af selvtillid. Alt er gennemtænkt og designet, så den kan bruges som både professionelt arbejdsredskab og mobilt hobbyrum. Bagagerummet kan fx udvides til et regulært rum med helt plant gulv, mens alle knapper i instrumentbordet kan betjenes med handsker på.

Designet er både charmerende og udtryksfuldt, hvilket har medført, at Jimny længe inden sin introduktion fik opbygget en massiv fanskare blandt både motorjournalister og forventningsfulde bilkøbere. Og allerede nu går den sin sejrsgang over hele kloden.

Jimny er pakket med eventyrligt fedt udstyr og fås som standard med fx aut. nødbremse, aircondition, fartpilot, el-ruder, sædevarme, Bluetooth plus meget mere. Og prisen starter såmænd fra kun 229.990 kr.

 

 

Solid og holdbar

Suzuki Jimny opbygningSuzuki Jimny chassisrammeHvor almindelige personbiler har selvbærende karrosseri og uafhængige hjulophæng, er Jimny-karrosseriet boltet fast på en solid chassisramme, og hjulakslerne er stive. Alle dens øvrige komponenter og hele dens design er på samme vis møntet på offroad-kørsel. Hvor SUV'en kan betragtes som en personbil, der også kan køre i lettere terræn, er Jimny en kompromisløs og rendyrket offroad-maskine.

Selve konstruktionen er bygget til at kunne holde til de store belastninger, bilen udsættes for, i det mest uvejsomme terræn. Ja, selv styretøjet med kuglekredsløb er valgt, fordi det er det bedste til terrænkørsel. De stive aksler, hjulophængene med 3 led, den gode frihøjde, de store indgangs- og udgangsvinker samt det avancerede AllGrip Pro 4WD system gør, at Jimny kan komme frem over alt. Og holde til det!

Bestil prøvetur

Play
Slider

Suzuki Vitara

001er en skarp SUV i klassen for praktiske biler med stil og temperament. Den har historien med sig, og det elegante ydre og lave forbrug betyder, at de beundrende blikke falder noget hyppigere end tankbesøgene. Den kører enten på benzin eller diesel og har to- eller firehjulstræk. Et sted, den med garanti ikke trækker for meget, er i din tegnebog. Priserne starter nemlig fra under 195.000,-.

Fra kr. 193.970 (inkl. lev.)

 

En ægte SUV

 

agteFor mere end et kvart århundrede siden revolutionerede Suzuki offroaderklassen med lanceringen af Vitara modellen. Og nu er den nye Vitara generation klar til at gøre det igen. Som en ægte og kompakt SUV møder den tidens krav om god økonomi, og med flere nyheder indenfor sikkerhed, personalisering og teknologi giver den til priser fra kun 194.000 usædvanlig meget SUV for pengene.
Med et stilfuldt design, rå attitude og høj anvendelighed er Vitara et oplagt valg, hvis du leder efter en bil, der er lidt ud over det sædvanlige. Og som en ægte SUV tilbydes den selvfølgelig også med Suzukis avancerede 4WD system Allgrip. Og det endda til merpriser fra kun ca. 22.000 kroner. 
Med den nye topmodel med Boosterjet turbomotor på 140 hk og specielt "S" udstyr er Vitara programmet blevet endnu mere attraktivt. 

 

Kraftfuld, men økonomisk

Vitara fås med to benzin- og en dieselmotor. Fælles for dem er, at de har et pænt kraftoverskud - også på motorvejen.
Alligevel er brændstoføkonomien ved blandet kørsel (EU-Normen) helt i top. Fx på niveauet omkring de 19 km/l for benzinudgaverne (2WD) og på hele 25 km/l med dieselmotor (2WD).
Vitara diesel må trække op til 1.500 kg på krogen (manuelt gear), og da den kan fås med det avancerede AllGrip 4WD system, kan den også klare de mest krævende udfordringer du måtte sætte den på. Vitara er nemlig en ægte SUV!

Sikkerhed i top

Den nye Suzuki Vitara er konstrueret til, at hele familien både kan føle sig sikre og køre sikkert. Karrosseriet er udviklet på bagrund af Suzukis TECT koncept, der med en både let og stærk konstruktion optimerer passagerernes sikkerhed.

Det høje sikkerhedsnivau blev bekræftet, da EuroNCAP offentliggjorde deres test af den nye Vitara. Her fik den testede model med automatisk nødbremse nemlig rigtig flotte karaketerer i alle dicipliner, og dermed de maksimale 5 stjerner i den mere krævende 2015 test. Det flotte resultat gælder alle Exclusive, S og SE modeller, samt Active med AllGrip 4WD.

 

 

BOOSTERJET S


Vitara Boosterjet er en lækker og usædvanlig topmodel i Vitara programmet. Under motorhjelmen ligger en nyudviklet benzindrevet turbomotor med 140 hk, og nye design- og udstyrsdetaljer er med til at understrege, at her er en helt særlig Vitara.
boost1
Turbomotor med 140 HK
Boosterjet er navnet på en ny Suzuki motorserie. Den byder på direkte indsprøjtning, turbolader og mange nye løsninger, der gør den kompakt, let og effektiv. I Vitara har motoren 4 cylindre og en volumen på 1,4 liter. Sammen med turboteknikken yder den 140 HK og har et flot drejningsmomentet på 220 Nm i området fra 1.500 til 4.000 omdrejninger pr. minut. Så her er godt med kræfter og overskud til både komfortabel kørsel og hurtig respons op gennem gearene. Tophastigheden er på 200 km/t, og accelerationen fra 0 til 100 km/t klares på kun 9,5 sekunder. Selvom motoren er højtydende, har den en pæn benzinøkonomi på 19,2 km/l ved blandet kørsel (EU-norm), hvilket udløser en halvårlig ejerafgift på kun 640 kroner. Det lave forbrug opnås via den relativt lille motorvolumen sammen med en række initiativer, der sparer vægt i motoren, styrer forbrændingen bedre eller nedsætter friktionen på de bevægelige dele.

Lækkert "S" udstyr


Vitara Boosterjet S er topmodellen i Vitara modelprogrammet. Udstyrsmæssigt har den alt Exclusive-udstyret som fx LED nærlys, radarbaseret nødbremsesystem, aktiv fartpilot, nøglefri betjening, Infotainment system med 7” skærm og navigation samt klimaanlæg. Dertil kommer særligt S-udstyr, som:

    6-trins manuel eller automatisk transmission
    5-slidset kølergrill
    Satinfarvede sidespejle
    Sortlakerede alu-fælge
    Rød markering rundt ved LED-nærlygterne
    Sæder med læder/ruskindsstof og røde syninger
    Sportslæderrat med røde syninger
    Instrumentpanel i alu-look
    Røde ringe om ventilationsdyser og instrumentgruppe
    Sportspedaler i aluminium

Vitara Boosterjet er også forsynet med en modificeret undervogn med bl.a. nye støddæmpere, ligesom styringen er blevet optimeret for endnu bedre kontrol med bilen.
boost2
 

Multimedie-center

Multi StartskaermVitara i Active, Exclusive, S og SE versionerne er udstyret med et flot og lækkert infotainmentsystem. Den trykfølsomme 7" farveskærm er betjeningspanel for radio, musikafspilning via Bluetooth, SD kort eller USB indgangen (ej cd), for Bluetooth telefoni samt for navigation (Exclusive, S og SE).

Det er også her billederne fra bilens bakkamera vises, når den sættes i bakgear. En behagelig detalje, når der skal bakkes under dårlige udsigtsforhold.

Ved brug af Apple CarPlay er det muligt at spejle udvalgte apps fra de nyeste iPhones direkte på farveskærmen. Systemet er også forberedt til Android Auto, der dog endnu ikke er udrullet i Danmark.

Vitara Comfort modellen er udstyret med en ratbetjent cd-radio med Bluetooth. Her kan vi tilbyde eftermontering af et Blaupunkt multimediecenter med 6" trykfølsom skærm, Bluetooth, navigation og cd-afspiller til en pris på ca. 6.000 kroner excl. montering. Hør mere hos forhandleren.

 

AllGrip 4WD systemet

allgripMed en Vitara kan du roligt udforske naturen i sikker forvisning om, at bilen kan klare det hele. Vitara er nemlig bygget til al slags vejr, til al terræn og til alle formål. Og har du planer om at udfordre den med vildere opgaver i terrænet, fås Vitara også med Suzukis avancerede AllGrip firehjulstræk. Det gør den til den mest alsidige og sikre bil, du kan tænke dig. Systemet har fire indstillingsmuligheder, som du kan vælge efter behov ved at betjene den lille drejeknap, der sidder mellem forstolene. Også Hill Descent Control, der gør det nemmere at køre ned af en stejl skråning er en del af AllGrip systemet. Samtidig har systemet en positiv effekt på bilens aktive sikkerhed, og da teknikken ikke vejer ret meget, er indflydelsen på brændstoføkonomien begrænset. 

 

 

 

 

 • 2_Blaa-og-sort-fra-siden-i-by.jpg
 • 2_Orange-og-hvid-offroad.jpg
 • 005_1500_ny.jpg
 • 07_All-New_VITARA_Interior.jpg
 • 012_1500_ny.jpg
 • 13_All-New_VITARA_Urban.jpg
 • 14_All-New_VITARA_Urban.jpg
 • 30_All-New_VITARA_Rugged.jpg
 • 32_All-New_VITARA_interior.jpg
 • 33_All-New_VITARA_interior.jpg
 • Airbags.jpg
 • Exclsuive_kabine.jpg
 • Exclusive_instrumentbord.jpg
 • hybrid.jpeg
 • Ny-Vitara-by.jpg
 • Personalisering-Blaa.jpg
 • Personalisering-Hvid.jpg
 • Personalisering-Orange.jpg
 • Personalisering-Piano-Black.jpg
 • Suzuki-Vitara-KUP.png


brochure knapsuzuki tilbehor

Bestil prøvetur

 

Slider
 
Åbningstider
Mandag - fredag 7.45- 16.30
Lørdag efter aftale
Søndag 13-16
Værkstedet har åbent mandag-fredag kl. 7.45 - 16.00
Gustav Christensen Automobiler A/S
Nørre Alle 55
5610 Assens
Telefon 64 71 16 78
Fax 64 71 22 80
Mail info@gcauto.dk