Køreglæde fra 134.000,-

Den nye Suzuki Swift er lettere, bredere og frækkere end nogensinde. Den bygger videre på de velkendte kvaliteter, der gjorde de første to generationer så populære: gokart-lignende køreegenskaber og et ikonisk design.

Masser af udstyr

Alle Swift modellerne har et lækkert D-formet læderrat, el-ruder foran, el-betjente sidespejle med varme, fjernbetjent centrallås samt ratbetjent radio/Bluetooth som standard. Fra Action niveau er der også 7" multimediecenter med bakkamera og varme i forsæderne.

Smil

Sæt dig ind bag rattet i den nye Swift og mærk, hvordan smilet i mundvigen stille og roligt kommer frem. Køreglæden er ikke til at tage fejl af. Den nye Heartect platform sørger for bedre vridningsstabilitet og lav vægt.

Slider
Lag 3

Suzuki Swift

Velkommen til den helt nye Swift i sin 3. generation. Swift er Suzukis succesfulde og køreglade supermini, og den nye model byder på masser af nyt. Den er lettere, lavere og bredere og fås nu også med Boosterjet turbomotor, fedt komfortudstyr og avanceret sikkerhedsudstyr. Men bare rolig, den nye Swift er stadig stor køreglæde i det daglige og god værdi for pengene. Den er derfor helt klar til at løfte arven fra forgængeren.

Fra kr. 133.970 (inkl. lev.)

 

Køreglæde fra 134.000,-

Den nye Suzuki Swift er lettere, bredere og frækkere end nogensinde. Den bygger videre på de velkendte kvaliteter, der gjorde de første to generationer så populære: gokart-lignende køreegenskaber og et ikonisk design. Endnu inden Swift har sat sig i bevægelse, signalerer designet fart og dynamik. Karrosseriets lave og brede fremtoning gør den nye Swift mere sportslig at se på end nogensinde. Men det er ikke for et syns skyld det hele. Under overfladen lurer Swifts virkelige potentiale.

Den nye Swift er ny fra inderst til yderst med ny platform, ny teknologi og nyt udstyr. Vægten er lavere end nogensinde. Den skarpe og faste undervogn er resultatet af et målrettet arbejde på at løfte modellens køreegenskaber op på et nyt og højere niveau. Dynamikken er tilføjet en ekstra dimension med tilføjelsen af bl.a. Boosterjet turbomotoren, mens udstyret er i en klasse for sig.

Så du kan godt begynde at køreglæde dig. Alt i den ny Swift er udviklet og forbedret med fokus på dig som en køreglad bilist. Og selv i den billigste Club version sørger Dualjet motoren med hele 90 hk for, at der også her er lidt sjovere at sidde bag rattet, end mange af klassekammeraternes billigste modeller kan prale af.

Økonomisk er Swift også helt i front. Fx har vurderingstjenesten Bilpriser.dk analyseret totalkonomien i 19 minibiler på det danske marked over 4 år og 80.000 kørte km. Her kom Suzuki Swift ud på en fornem 1. plads med Suzuki Baleno på 2. pladsen og Suzuki Ignis på 3. pladsen. Så man kan roligt sige, at Suzuki ryddede bordet.

Økonomisk i brug

Den lave vægt og de moderne motorer betyder, at Suzuki Swift er økonomisk i brug. Selv om Swift motorerne er nogle af de højest ydende i klassen, er benzinforbruget ved blandet kørsel (EU-normen) på flotte 23,3 km/l for Dualjetmotoren med 90 hk, og 21,7 km/l for Boosterjet motoren med 112 hk. Og vælger du en af versionerne med Suzukis mild-hybrid teknik, kan du glæde dig over en EU-norm på op til 25,0 km/l (Dualjet med mild-hybrid).  

Samtidig hører alle Swift versionerne til i energiklasse A+, og den halvårlige ejerafgift er derfor i den lave ende med priser fra kun 330 kroner (fra 490 kroner når de nye satser træder i kraft juli 2018). Se det er også køreglæde i det daglige.

Lækkert udstyr

Swift fås i 3 udstyrsvarianter, Club, Action og Exclusive, der alle byder på attraktive kombinationer af udstyr, motorisering og pris.

Allerede i den billigste version - Club - får du både aircondition, el-ruder foran, fjernbetjent centrallås, læderrat, LED kørelys og en ratbetjent cd-radio med Bluetooth som standard. Og i Action modellen er Swift endvidere forsynet med lækkert udstyr som fx multimediecenter med farveskærm, DAB+ radio og bakkamera samt 16” alufælge, sædevarme for, tågeforlygter og sorte ruder bag. Og i topmodellen Exclusive toppes der op med fede detaljer som fx LED forlygter (køre-, nær- og fjernlys) med automatisk op- og nedblænding, klimaanlæg, nøglefri betjening med trykknap start og navigation samt et nyt kamera og laserbaseret sikkerhedssystem med automatisk nødbremsesystem inkl. vognbaneassistent, slingreadvarsel og en aktiv fartpilot, der selv holder afstanden til den forankørende. 

Club og Action modellerne fås også med automatisk nødbremse og aktiv fartpilot til en merpris på kun 5.000 kroner.

Højt sikkerhedsniveau

Den nye Suzuki Swift er udviklet på en ny teknisk platform og med basis i Suzukis TECT koncept, der med en let og stærk konstruktion optimerer passagerernes sikkerhed. Sammen med de 6 airbags og selestrammersystemet på både for- og bagsædet har Swift modellen bevist sin høje strukturelle sikkerhed i Euro NCAPs kollisionstest.  Exclusive modellerne har som standard et nyt kamera-, laser-, og radarbaseret sikkerhedssystem med automatisk nødbremse, slingreadvarsel, vognbaneassistent samt en aktiv fartpilot. Et radarbaseret nødbremsesystem (AEB) fås også til Club og Action modellen for en merpris på kun 5.000 kroner, og det inkluderer også den aktive fartpilot.

Multimedie-center

MenuSwift Action og Exlusive modellerne er udstyret med den nyeste generation af Suzukis multimediecenter. Det er vinklet 5 grader ind mod føreren, og designet er flot integreret i instrumentbordet. Den trykfølsomme 7" farveskærm er betjeningspanel for radio med DAB+, musikafspilning via fx Bluetooth eller USB indgangen (ej cd afspiller) for Bluetooth telefoni samt for navigation (standard i Exclusive). 

Det er også her, de levende billeder fra bilens bakkamera vises, når den sættes i bakgear. En behagelig detalje, når der skal bakkes under dårlige udsigtsforhold.

Ved brug af Apple CarPlay er det muligt at spejle udvalgte apps fra de nyeste iPhones direkte på farveskærmen. Og når Android Auto rulles ud over Danmark, er systemet også klar til at drage fordel af denne nye Android telefonopkobling.

Swift i Club model er udstyret med en ratbetjent cd-radio med Bluetooth, og her kan vi tilbyde eftermontering af et multimediecenter med trykfølsom skærm, Bluetooth, navigation og cd-afspiller. Hør mere hos forhandleren.  

 

 • 126.jpg
 • 204-1-.jpg
 • 216.jpg
 • CelerioStyle_SuzukiDK_940x440-2-.jpg
 • Exclusive-instrument.jpg
 • Exclusive-kabine.jpg
 • hybrid_graf.jpg
 • multi_swift.jpg
 • Suzuki-Swift-KUP.png
 • Suzuki_swift_2017_rgb_1200px.jpg
 • Suzuki_swift_2017_v1_rgb_1200px.jpg
 • SWIFT-dynamic-sea-view.jpeg
 • SWIFT-dynamic-wide-lens.jpg
 • SWIFT-side-dynamic.JPG
 • SWIFT-side-historic.JPG
 • SWIFT-static-view.JPG
 • swift_tekst.jpeg


brochure knapsuzuki Bestil prøvetur


 
Åbningstider
Mandag - fredag 7.45- 16.30
Lørdag efter aftale
Søndag 13-16
Værkstedet har åbent mandag-fredag kl. 7.45 - 16.00
Gustav Christensen Automobiler A/S
Nørre Alle 55
5610 Assens
Telefon 64 71 16 78
Fax 64 71 22 80
Mail info@gcauto.dk