navn top

Lag 3

Suzuki Swift

Velkommen til den helt nye Swift i sin 3. generation. Swift er Suzukis succesfulde og køreglade supermini, og den nye model byder på masser af nyt. Den er lettere, lavere og bredere og fås nu også med Boosterjet turbomotor, fedt komfortudstyr og avanceret sikkerhedsudstyr. Men bare rolig, den nye Swift er stadig stor køreglæde i det daglige og god værdi for pengene. Den er derfor helt klar til at løfte arven fra forgængeren.

Fra kr. 133.970 (inkl. lev.)

Køreglæde fra 134.000,-

Den nye Suzuki Swift er lettere, bredere og frækkere end nogensinde. Den bygger videre på de velkendte kvaliteter, der gjorde de første to generationer så populære: gokart-lignende køreegenskaber og et ikonisk design. Endnu inden Swift har sat sig i bevægelse, signalerer designet fart og dynamik. Karrosseriets lave og brede fremtoning gør den nye Swift mere sportslig at se på end nogensinde. Men det er ikke for et syns skyld det hele. Under overfladen lurer Swifts virkelige potentiale.

Den nye Swift er ny fra inderst til yderst med ny platform, ny teknologi og nyt udstyr. Vægten er lavere end nogensinde. Den skarpe og faste undervogn er resultatet af et målrettet arbejde på at løfte modellens køreegenskaber op på et nyt og højere niveau. Dynamikken er tilføjet en ekstra dimension med tilføjelsen af bl.a. Boosterjet turbomotoren, mens udstyret er i en klasse for sig.

Så du kan godt begynde at køreglæde dig. Alt i den ny Swift er udviklet og forbedret med fokus på dig som en køreglad bilist. Og selv i den billigste Club version sørger Dualjet motoren med hele 90 hk for, at der også her er lidt sjovere at sidde bag rattet, end mange af klassekammeraternes billigste modeller kan prale af.

Økonomisk er Swift også helt i front. Fx har vurderingstjenesten Bilpriser.dk analyseret totalkonomien i 19 minibiler på det danske marked over 4 år og 80.000 kørte km. Her kom Suzuki Swift ud på en fornem 1. plads med Suzuki Baleno på 2. pladsen og Suzuki Ignis på 3. pladsen. Så man kan roligt sige, at Suzuki ryddede bordet.

Smil på læben

smilSæt dig ind bag rattet i den nye Swift og mærk, hvordan smilet i mundvigen stille og roligt kommer frem. Køreglæden er ikke til at tage fejl af. Den nye Heartect platform sørger for bedre vridningsstabilitet og lav vægt. Ja faktisk er den nye Swift ca. 120 kg lettere, hvilket gør dynamikken meget bedre. Samtidig er undervognen og styretøjet strammet op, så Swift er både sikker og sjov at køre. Og det uanset om du vælger den med den energieffektive Dualjet motor med 90 hk eller den kraftigere 112 hk Boosterjet turbomotor.

Økonomisk i brug

Den lave vægt og de moderne motorer betyder, at Suzuki Swift er økonomisk i brug. Selv om Swift motorerne er nogle af de højest ydende i klassen, er benzinforbruget ved blandet kørsel (EU-normen) på flotte 23,3 km/l for Dualjetmotoren med 90 hk, og 21,7 km/l for Boosterjet motoren med 112 hk. Og vælger du en af versionerne med Suzukis mild-hybrid teknik, kan du glæde dig over en EU-norm på op til 25,0 km/l (Dualjet med mild-hybrid).  

Samtidig hører alle Swift versionerne til i energiklasse A+, og den halvårlige ejerafgift er derfor i den lave ende med priser fra kun 330 kroner (fra 490 kroner når de nye satser træder i kraft juli 2018). Se det er også køreglæde i det daglige.

Lav vægt

lavvaegtSuzukis Heartect platform har en væsentlig indflydelse på Swifts gode benzinøkonomi. Her tillader et nyt konstruktionsprincip med afrundede vanger, at der er mindre behov for tunge forstærkninger i selve opbygningen. Samtidig er der gjort større brug af højstyrkestål, der vejer mindre. Alligevel er styrken og platformens evne til at fordele kollisionskræfterne på det højeste niveau. Den nye Swift er ca. 120 kg lettere end forgængeren og med en køreklar vægt, der starter ved 935 kg, har det afgørende betydning for benzinforbruget. Både på papiret og i dagligdagen.

Lækkert udstyr

Swift fås i 3 udstyrsvarianter, Club, Action og Exclusive, der alle byder på attraktive kombinationer af udstyr, motorisering og pris.

Allerede i den billigste version - Club - får du både aircondition, el-ruder foran, fjernbetjent centrallås, læderrat, LED kørelys og en ratbetjent cd-radio med Bluetooth som standard. Og i Action modellen er Swift endvidere forsynet med lækkert udstyr som fx multimediecenter med farveskærm, DAB+ radio og bakkamera samt 16” alufælge, sædevarme for, tågeforlygter og sorte ruder bag. Og i topmodellen Exclusive toppes der op med fede detaljer som fx LED forlygter (køre-, nær- og fjernlys) med automatisk op- og nedblænding, klimaanlæg, nøglefri betjening med trykknap start og navigation samt et nyt kamera og laserbaseret sikkerhedssystem med automatisk nødbremsesystem inkl. vognbaneassistent, slingreadvarsel og en aktiv fartpilot, der selv holder afstanden til den forankørende. 

Club og Action modellerne fås også med automatisk nødbremse og aktiv fartpilot til en merpris på kun 5.000 kroner.

Airkondition

airAircondition er naturligvis standard i alle Swift modellerne. Så kan du holde indeklimaet på et fornuftigt niveau på en varm sommerdag, og om efteråret er ruderne nemme at holde dugfrie. I Club og Action modellerne er aircondition-anlægget manuelt, mens det i Exclusive modellerne er fuldautomatisk. Her skal du blot indstille temperaturen, så klarer anlægget selv resten. Foto viser klimaanlægget i en Swift Exclusive model.

Højt sikkerhedsniveau

Den nye Suzuki Swift er udviklet på en ny teknisk platform og med basis i Suzukis TECT koncept, der med en let og stærk konstruktion optimerer passagerernes sikkerhed. Sammen med de 6 airbags og selestrammersystemet på både for- og bagsædet har Swift modellen bevist sin høje strukturelle sikkerhed i Euro NCAPs kollisionstest.  Exclusive modellerne har som standard et nyt kamera-, laser-, og radarbaseret sikkerhedssystem med automatisk nødbremse, slingreadvarsel, vognbaneassistent samt en aktiv fartpilot. Et radarbaseret nødbremsesystem (AEB) fås også til Club og Action modellen for en merpris på kun 5.000 kroner, og det inkluderer også den aktive fartpilot.

Automatisk nødbremse

Kamera og laserSwift i Exclusive model introducerer et nyt kamera-, laser- og radarbaseret sikkerhedssystem, der både omfatter en automatisk nødbremse (AEB), vognbaneassistent, slingreadvarsel og aktiv fartpilot (ACC). Det benytter sig af 2 sensorer (kamera og laser) og et avanceret kontrolsystem, der registrerer objekter foran bilen. Systemet reagerer og bremser for både biler og fodgængere. Først advares føreren, derefter bremses der let, bremsetrykket bygges op, og hvis føreren stadig ikke reagerer, bremses bilen automatisk ned. Dermed kan risikoen for, og følgerne af et uheld minimeres. Til Club og Action modellerne kan der leveres et radarbaseret nødbremsesystem inkl. aktiv fartpilot for en merpris på kun 5.000 kroner.

Multimedie-center

MenuSwift Action og Exlusive modellerne er udstyret med den nyeste generation af Suzukis multimediecenter. Det er vinklet 5 grader ind mod føreren, og designet er flot integreret i instrumentbordet. Den trykfølsomme 7" farveskærm er betjeningspanel for radio med DAB+, musikafspilning via fx Bluetooth eller USB indgangen (ej cd afspiller) for Bluetooth telefoni samt for navigation (standard i Exclusive). 

Det er også her, de levende billeder fra bilens bakkamera vises, når den sættes i bakgear. En behagelig detalje, når der skal bakkes under dårlige udsigtsforhold.

Ved brug af Apple CarPlay er det muligt at spejle udvalgte apps fra de nyeste iPhones direkte på farveskærmen. Og når Android Auto rulles ud over Danmark, er systemet også klar til at drage fordel af denne nye Android telefonopkobling.

Swift i Club model er udstyret med en ratbetjent cd-radio med Bluetooth, og her kan vi tilbyde eftermontering af et multimediecenter med trykfølsom skærm, Bluetooth, navigation og cd-afspiller. Hør mere hos forhandleren.  

DAB + radio

Radioenheden er med DAB+ (digital modtagelse) og nem at betjene. Du vælger selv, om du vil høre de alm. FM stationer eller de nye digital stationer som P5, P7 Mix m.fl. Bemærk, at enheden ikke har cd-afspiller, men du kan nemt høre musik via et SD kort eller ved tilkobling af en mobil/musikafspiller via Bluetooh eller USB/Aux indgangen. Action modellerne er udstyret med 4 dørhøjtalere, mens Exclusive modellerne også har 2 diskantenheder.

 • 126.jpg
 • 204-1-.jpg
 • 216.jpg
 • CelerioStyle_SuzukiDK_940x440-2-.jpg
 • Exclusive-instrument.jpg
 • Exclusive-kabine.jpg
 • Suzuki_swift_2017_rgb_1200px.jpg
 • Suzuki_swift_2017_v1_rgb_1200px.jpg
 • SWIFT-dynamic-sea-view.jpeg
 • SWIFT-dynamic-wide-lens.jpg
 • SWIFT-side-dynamic.JPG
 • SWIFT-side-historic.JPG
 • SWIFT-static-view.JPG
 • swift_tekst.jpeg


brochure knapsuzuki


Drive 7 finansiering

Celerio
Vejledende pris incl. levering fra kr. 102.970
Månedlig ydelse fra kr. 1.263
Udbetaling fra kr. 20.595
Samlet kreditbeløb, kr. 82.377
Løbetid, mdr. 84
Debitorrente, variabel 1,46 %
ÅOP (årlige omk. i %) 7,6
Samlede kreditomkostninger, kr. 23.684
Samlet tilbagebetaling, kr. 106.061
Ny Swift
Vejledende pris incl. levering fra kr. 133.970
Månedlig ydelse fra kr. 1.581
Udbetaling fra kr. 26.795
Samlet kreditbeløb, kr. 107.176
Løbetid, mdr. 84
Debitorrente, variabel 1,46 %
ÅOP (årlige omk. i %) 6,4
Samlede kreditomkostninger, kr. 25.545
Samlet tilbagebetaling, kr. 132.721
Ignis
Vejledende pris incl. levering fra kr. 136.970
Månedlig ydelse fra kr. 1.637
Udbetaling fra kr. 27.395
Samlet kreditbeløb, kr. 107.176
Løbetid, mdr. 84
Debitorrente, variabel 1,46 %
ÅOP (årlige omk. i %) 6,3
Samlede kreditomkostninger, kr. 35.752
Samlet tilbagebetaling, kr. 135.328
Baleno
Vejledende pris incl. levering fra kr. 138.970
Månedlig ydelse fra kr. 1.632
Udbetaling fra kr. 27.794
Samlet kreditbeløb, kr. 111.173
Løbetid, mdr. 84
Debitorrente, variabel 1,46 %
ÅOP (årlige omk. i %) 6,3
Samlede kreditomkostninger, kr. 25.891
Samlet tilbagebetaling, kr. 137.069
Vitara
Vejledende pris incl. levering fra kr. 193.970
Månedlig ydelse fra kr. 2.207
Udbetaling fra kr. 38.794
Samlet kreditbeløb, kr. 155.175
Løbetid, mdr. 84
Debitorrente, variabel 1,46 %
ÅOP (årlige omk. i %) 5,2
Samlede kreditomkostninger, kr. 30.200
Samlet tilbagebetaling, kr. 185.375
S-Cross
Vejledende pris incl. levering fra kr. 193.970
Månedlig ydelse fra kr. 2.207
Udbetaling fra kr. 38.794
Samlet kreditbeløb, kr. 155.175
Løbetid, mdr. 84
Debitorrente, variabel 1,46 %
ÅOP (årlige omk. i %) 5,2
Samlede kreditomkostninger, kr. 30.200
Samlet tilbagebetaling, kr. 185.375

Suzuki modeller

Få de seneste nyheder