Nyt design

Den nye S-Cross har blandt andet fået en helt ny, højere og flot front. Kølerhjelmen er med en skarp profilering, og de nye forlygter, den nye kofanger og kølergrillen i krom med lodrette ribber giver bilen en markant og attraktiv fremtoning. Det forstærkes også af de nye fælge og større dæk, som hæver bilens frihøjde.

Boosterjet

Den nye S-Cross fås med to nye kraftfulde og økonomiske Boosterjet benzinmotorer. En 1.0 med 3 cylindre og 112 HK og en 1.4 med 4 cylindre og 140 HK. Her er direkte indsprøjtning, turbolader og mange tekniske finesser.

Multimedie-center

Den nye S-Cross i Active og Exclusive version er udstyret med et flot og lækkert infotainmentsystem. Den trykfølsomme 7" farveskærm er betjeningspanel for radio, musikafspilning via Bluetooth, SD kort eller via USB indgangen (ej cd afspiller) og for Bluetooth telefoni. Og i Exclusive modellerne endvidere for navigation.

Slider

Suzuki S-Cross

6er en crossover i job- og familieklassen, der samler det bedste fra en personbil og en SUV i én og samme bil. I den nye model har fronten fået et mere markant design, under motorhjelmen ligger den nye Boosterjet turbomotor, og den er blevet opgraderet med mere udstyr. S-Cross har rigtig god plads i kabine og bagagerum, høj siddeposition, gode køreegenskaber og fremkommelighed samt en flot brændstoføkonomi.

Fra kr. 193.970 (inkl. lev.)

Skarp familie-crossover

Suzuki S-Cross er en stor crossover, hvor det bedste fra en stationcar og en SUV mødes i en og samme bil. Her er både et godt udsyn, en god siddehøjde og en god rummelighed i kabine og bagagerum, så den kan klare de fleste opgaver.
I den nye model er der bl.a. kommet en ny og mere markant front med mange flotte detaljer. Og under motorhjelmen ligger Suzukis nye Boosterjet turbomotor klar til både at levere kræfter og god økonomi. Samtidig er alle versionerne opgraderet med mere udstyr. Fx er Active modellen nu forsynet med både LED forlygter, multimedieanlæg med 7" farveskærm og bakkamera, mens Exclusive modellerne endvidere har radarbaseret sikkerhedsudstyr og navigation
Gå på opdagelse her på siden, og se selv, hvor meget crossover du får for pengene i en Suzuki S-Cross. Og tag gerne en prøvetur i bilen hos en forhandler og bliv overbevist om de stærke argumenter for S-Cross.

Turbokræfter & god økonomi

turboDen nye S-Cross model drives frem af Suzukis nyeste motorteknologi. Boosterjet hedder motorerne, der tilbydes i en 1.0 og en 1.4 version med hhv. 112 og 140 HK. Med turbolader leverer begge motorer et flot kraftoverskud - selv ved lave omdrejninger. Det giver friske køreegenskaber og høj køreglæde i det daglige. Og lige så vigtigt er det, at økonomien også er god. Her har 1.0 versionen en EU norm ved blandet kørsel på flotte 20 km/l, mens 1.4 modellen her hedder 18,5 km/l. Og det er betydeligt bedre økonomital, end man normalt ser for så stor en bil.

 

 

Masser af udstyr

Alle S-Cross modellerne har et højt udstyrsniveau, hvor fx 7 airbags, aircondition, el-ruder for og bag, fjernbetjent centrallås, fartpilot med hastighedsbegrænser, multijusterbart rat og ratbetjent radio med Bluetooth er standard i alle versioner. Og i programmet møder du også udstyr som LED forlygter, multimediecenter, bakkamera, nøglefri betjening og alu-fælge fra Active modellen, mens Exclusive også stiller op med automatisk nødbremsesystem, aktiv fartpilot og navigation.

Multimedie-center

Den nye S-Cross i Active og Exclusive version er udstyret med et flot og lækkert infotainmentsystem. Den trykfølsomme 7" farveskærm er betjeningspanel for radio, musikafspilning via Bluetooth, SD kort eller via USB indgangen (ej cd afspiller) og for Bluetooth telefoni. Og i Exclusive modellerne endvidere for navigation.

Det er også her billederne fra bilens bakkamera vises, når den sættes i bakgear. En behagelig detalje, når der skal bakkes under dårlige udsigtsforhold.

Ved hjælp af Apple CarPlay er det muligt via Bluetooth og USB stikket at spejle de nyeste iPhone telefoners skærm op på den store farveskærm. Systemet er også forberedt til Android Auto, der dog endnu ikke er udrullet i Danmark.

S-Cross Comfort modellen er udstyret med en ratbetjent cd-radio med Bluetooth. Her tilbydes et In-touch multimediecenter med trykfølsom skærm, Bluetooth og navigation til en pris på ca. 9.000 kroner excl. montering. Hør mere hos forhandleren.

Høj sikkerhed

Suzuki S-Cross er konstrueret til, at hele familien kan køre sikkert. Karrosseriet er udviklet på bagrund af Suzukis TECT koncept (Total Effective Control Tecnology), der med en både let og stærk konstruktion optimerer passagerernes sikkerhed. Og med topkarakteren 5-stjerner i Euro NCAP sikkerhedstesten (2013) blev det bevist, at bilen klarede kravene med bravur. En medvirkende årsag hertil er, at S-Cross er forsynet med sikkerhedsudstyr som 7 airbags, ESP (ektronisk stabilitetsprogram), pedalsikkerhedssystem og andre funktioner, der optimerer nedbremsningen af bilen ved en faresituation.

 • S-Cross_blaa-og-orange.jpg
 • S-Cross_blaa_front-og-side_2.jpg
 • S-Cross_blaa_front_1.jpg
 • S-Cross_interior_0002_2.jpg
 • S-Cross_orange_skov.jpg
 • Suzuki-S-Cross-KUP.png
 • S_Cross_GLX_interior_Airbag_0001.jpg
 • S_Cross_hero_0002.jpg
 • S_Cross_hero_0005.jpg
 • S_Cross_hero_0012.jpg
 • S_Cross_hero_0014.jpg
 • S_Cross_hero_0017.jpg
 • S_Cross_hero_0019.jpg
 • S_Cross_hero_0022.jpg
 • S_Cross_hero_0025.jpg
 • S_Cross_hero_0027.jpg

 

 
 

Vejledende udsalgspriser pr. 1. april 2018 inkl. leveringsomkostninger (kr. 3.980), men ekskl. evt. metallak. Oplysning om brændstofforbrug i henhold til EU-normen er kun vejledende. Bemærk at ejerafgiften er pr. januar 2018. Den stiger med ca. 250 kroner halvårligt fra juli 2018. Dualjet = Energieffektiv benzinmotor med 2 indsprøjtningsdyser i hver cylinder. Boosterjet = Benzinmotor med direkte indsprøjtning og turbolader. SHVS = Suzukis mild-hybrid system. Aut = Automatgear. AGS = Automatiseret gearskifte. CVT = Trinløst automatgear. TCSS = Automatgear med dobbeltkobling. AllGrip = 4WD system.

brochure knapsuzuki tilbehor

Bestil prøvetur

Åbningstider
Mandag - fredag 7.45- 16.30
Lørdag efter aftale
Søndag 13-16
Værkstedet har åbent mandag-fredag kl. 7.45 - 16.00
Gustav Christensen Automobiler A/S
Nørre Alle 55
5610 Assens
Telefon 64 71 16 78
Fax 64 71 22 80
Mail info@gcauto.dk