navn top

Play
Husk at slå lyden til
Play
Play
Play
Play
previous arrow
next arrow
ArrowArrow
Den nye Baleno 2016
Baleno – The Premium Hatchback
2018 Suzuki Baleno new generation
Frankfurt Motor Show
A new platform
Slider

2Suzuki Baleno

er en helt ny bil, der forener en række modsætninger og kvaliteter, du normalt ikke finder i én og samme bil i prisklassen. Aldrig har du fået så meget stil, plads, power og grøn samvittighed til så attraktiv en pris, som du gør her. Baleno byder nemlig på både flot design og god rummelighed. Motorer med mange kræfter og god økonomi. Og masser af ny teknik og standardudstyr. Fx er aircondition og Bluetooth standard i alle modeller.

Fra kr. 138.970 (inkl. lev.)

FLOT OG RUMMELIG

Den nye Suzuki Baleno introducerer prisklassens bedste tilbud på radarbaseret sikkerhed og spiller selvsikkert ud med klassens største bagagerum, bedste benplads på bagsædet og en mild hybrid-version, der slår de benzindrevne konkurrenter på økonomien. 

Baleno er baseret på en ny Suzuki platform, der er bygget af færre, men stærkere komponenter. Derved får man en bil, der både er let og væver at køre, og som kører længere på literen end klassekammeraterne. Og samtidig kan man skabe en bil, der er mere rummelig og anvendelig, end man forventer af en bil i 4-meter klassen.
Trods sine praktiske dyder fremstår Baleno som en lav, bred og sporty bil. Og med et prisniveau, der starter ved 138.970 kroner for en bil med en stærk 90 hk motor og standardudstyr som aircondition, Bluetooth, fjernbetjent centrallås og el-ruder foran, står den nye Baleno helt klar i startblokken.

Baleno blev også nomineret til Årets Bil i Danmark 2017. Det skete, da motorjournalisterne udvalgte den som en af de 5 finaledeltagere. Et godt bevis på, at Suzuki Baleno giver god værdi for pengene. Økonomisk er Baleno også med helt i front. Fx har vurderingstjenesten Bilpriser.dk analyseret totalkonomien i 19 minibiler på det danske marked over 4 år og 80.000 kørte km. Her kom Suzuki Baleno ind på en flot 2. plads - kun overgået af Suzuki Swift på 1. pladsen. I samme analyse indtager Suzuki Ignis 3. pladsen, så man kan roligt sige, at Suzuki ryddede bordet.

Flot design

Balenos lave, smarte linjer og klasseledende kabineplads er opnået ved hjælp af en helt ny, stærk og unik teknisk platform. Her bliver du inviteret indenfor i en verden, hvor modsætninger mødes. Flot design betyder normalt det modsatte af god plads. Men ikke i en Baleno. Her er både et stiligt design med flydende linjer og masser af anvendelighed.

stark2

90 hk. dualjet

90hkDualjet motoren er en unik Suzuki konstruktion, der qua sin gode energieffektivitet med 2 indsprøjtningsdyser i hver cylinder, VVT system, 16 ventiler og en forhøjet kompression gør, at motoren både er højtydende og økonomisk. Den har 4 cylindre, yder 90 hk og har en rigtig flot benzinøkonomi på 23,8 km/l ved blandet kørsel (EU-norm). Se mere om Baleno motorerne i det separate motorafsnit.

Lækkert udstyr er standard

Den nye Baleno byder på udstyr, man normalt skal op i højere prisklasser for at finde som standard. Allerede i den billigste Comfort-model får du udstyr som f.eks. aircondition, el-ruder foran, CD-radio med Bluetooth-forbindelse til mobilen, læderrat, LED-kørelys, sædevarme, fjernbetjent centrallås og en ny luksusfacilitet som "Guide me light", hvor nærlyset kan holdes kortvarigt tændt, når du går til eller fra bilen. Og i Active modellen, der kun koster 5.000 kroner ekstra, får du også radarbaseret sikkerhedsudstyr i form af automatisk nødbremse og aktiv fartpilot. 
I topmodellerne med Exclusive-udstyr byder Baleno også på lækkert luksusudstyr som fuldautomatisk klimaanlæg, 7-tommers multimedieanlæg med navigation og bakkamera, Xenon forlygter samt nøglefri adgang og trykknap-start af motor. Så der er fuld værdi for alle pengene i Baleno modelprogrammet. 

Aircondition

airAircondition er standard i alle Baleno modellerne. Så kan du både gå en varm sommer og et fugtigt efterår i møde. Anlægget skal nok hjælpe dig med et behageligt indeklima. I Comfort og Active modellerne er aircondition-anlægget manuelt, mens det i Exclusive modellerne er fuldautomatisk, hvor du blot skal indstille temperaturen. Så klarer anlægget selv resten. Foto viser instrumentering og aircondition betjening i en Exclusive model, der også har den viste skærm som standard.

Sikkerheden er helt i top

Den nye Suzuki Baleno er konstrueret til, at fører og passagerer både kan føle sig sikre og køre sikkert. Karrosseriet er udviklet på bagrund af Suzukis TECT koncept, der med en både let og stærk konstruktion optimerer passagerernes sikkerhed. Sammen med de 6 airbags og selestrammer-systemet har Baleno allerede bevist sin styrke i EuroNCAPs kolliosionstest. Og allerede i Active og Exclusive modellerne får man - som den eneste model i prisklassen - avanceret radarbaseret sikkerhed i form af automatisk nødbremse og aktiv fartpilot. Systemer der er med til at minimere risikoen for, at en kollision opstår.
Pakken med automatisk nødbremsesystem og aktiv fartpilot er også muligt at tilkøbe til Comfort modellen til en merpris på 5.000 kroner (ej CVT). Så hedder modellen Active, da det er den eneste forskel mellem de 2 modeller.

Automatisk nødbremse

nodbremseAlle Active og Exclusive Baleno modeller er udstyret med et radarbaseret automatisk nødbremsesystem - Radar Brake Support (RBS). Det er et system, der advarer føreren, hvis bilen kommer for tæt på en forankørende bil. Derefter øges bremsetrykket, og endelig bremser bilen selv ned, hvis føreren ikke gør det. Systemet kan mindske følgerne af et sammenstød og i bedste fald nå at bremse bilen helt ned inden. Radar Brake Support systemet er i øvrigt mere avanceret end andre lignende systemer, der enten kun advarer om en risiko eller kun fungerer ved lav hastighed.

Multimedie-center

multiBaleno Exclusive versionerne er udstyret med et flot og lækkert infotainmentsystem. Den trykfølsomme 7" farveskærm er betjeningspanel for radio, musikafspilning via Bluetooth, SD kort eller via USB indgangen (ej cd afspiller), for Bluetooth telefoni samt for navigation. 

Det er også her billederne fra bilens bakkamera vises, når den sættes i bakgear. En behagelig detalje, når der skal bakkes under dårlige udsigtsforhold.

Ved brug af Apple CarPlay er det muligt at spejle udvalgte apps fra de nyeste iPhones direkte på farveskærmen. Systemet er også forberedt til Android Auto, der dog endnu ikke er udrullet i Danmark.

Baleno i Comfort og Active udgave er udstyret med en ratbetjent cd-radio med Bluetooth. Her kan vi tilbyde eftermontering af et Blaupunkt eller In-touch multimediecenter med trykfølsom skærm, Bluetooth og navigation til en pris fra ca. 6.000 kroner excl. montering. Hør mere hos forhandleren.  

Radio og streaming

Radioenheden er nem at betjene, og du kan selvfølgelig gemme dine favoritstationer og få trafikmeldinger undervejs. Bemærk, at enheden ikke har cd-afspiller, men du kan nemt høre musik via SD kort eller tilkobling af en mobil/musikafspiller via Bluetooh eller USB indgangen. Bilen er udstyret med 4 dørhøjtalere og 2 diskantenheder. Og lyden indstilles nemt via equalizeren.

 • 103-2-.jpg
 • 104.jpg
 • 135.jpg
 • 159-1-.jpg
 • 301.jpg
 • 302.jpg
 • 303.jpg
 • 305.jpg
 • 306.jpg
 • 310.jpg
 • 311.jpg
 • 312.jpg
 • 313.jpg
 • BALENO-driving-04_windmills_v3_rgb.jpg
 • BALENO-storebaelt_rgb.jpg


brochure  knapsuzuki


Drive 7 finansiering

Celerio
Vejledende pris incl. levering fra kr. 102.970
Månedlig ydelse fra kr. 1.263
Udbetaling fra kr. 20.595
Samlet kreditbeløb, kr. 82.377
Løbetid, mdr. 84
Debitorrente, variabel 1,46 %
ÅOP (årlige omk. i %) 7,6
Samlede kreditomkostninger, kr. 23.684
Samlet tilbagebetaling, kr. 106.061
Ny Swift
Vejledende pris incl. levering fra kr. 133.970
Månedlig ydelse fra kr. 1.581
Udbetaling fra kr. 26.795
Samlet kreditbeløb, kr. 107.176
Løbetid, mdr. 84
Debitorrente, variabel 1,46 %
ÅOP (årlige omk. i %) 6,4
Samlede kreditomkostninger, kr. 25.545
Samlet tilbagebetaling, kr. 132.721
Ignis
Vejledende pris incl. levering fra kr. 136.970
Månedlig ydelse fra kr. 1.637
Udbetaling fra kr. 27.395
Samlet kreditbeløb, kr. 107.176
Løbetid, mdr. 84
Debitorrente, variabel 1,46 %
ÅOP (årlige omk. i %) 6,3
Samlede kreditomkostninger, kr. 35.752
Samlet tilbagebetaling, kr. 135.328
Baleno
Vejledende pris incl. levering fra kr. 138.970
Månedlig ydelse fra kr. 1.632
Udbetaling fra kr. 27.794
Samlet kreditbeløb, kr. 111.173
Løbetid, mdr. 84
Debitorrente, variabel 1,46 %
ÅOP (årlige omk. i %) 6,3
Samlede kreditomkostninger, kr. 25.891
Samlet tilbagebetaling, kr. 137.069
Vitara
Vejledende pris incl. levering fra kr. 193.970
Månedlig ydelse fra kr. 2.207
Udbetaling fra kr. 38.794
Samlet kreditbeløb, kr. 155.175
Løbetid, mdr. 84
Debitorrente, variabel 1,46 %
ÅOP (årlige omk. i %) 5,2
Samlede kreditomkostninger, kr. 30.200
Samlet tilbagebetaling, kr. 185.375
S-Cross
Vejledende pris incl. levering fra kr. 193.970
Månedlig ydelse fra kr. 2.207
Udbetaling fra kr. 38.794
Samlet kreditbeløb, kr. 155.175
Løbetid, mdr. 84
Debitorrente, variabel 1,46 %
ÅOP (årlige omk. i %) 5,2
Samlede kreditomkostninger, kr. 30.200
Samlet tilbagebetaling, kr. 185.375

Suzuki modeller

Få de seneste nyheder