Play
Husk at slå lyden til
Slider

2Suzuki Baleno

er en helt ny bil, der forener en række modsætninger og kvaliteter, du normalt ikke finder i én og samme bil i prisklassen. Aldrig har du fået så meget stil, plads, power og grøn samvittighed til så attraktiv en pris, som du gør her. Baleno byder nemlig på både flot design og god rummelighed. Motorer med mange kræfter og god økonomi. Og masser af ny teknik og standardudstyr. Fx er aircondition og Bluetooth standard i alle modeller.

Fra kr. 138.970 (inkl. lev.)

 

FLOT OG RUMMELIG

Den nye Suzuki Baleno introducerer prisklassens bedste tilbud på radarbaseret sikkerhed og spiller selvsikkert ud med klassens største bagagerum, bedste benplads på bagsædet og en mild hybrid-version, der slår de benzindrevne konkurrenter på økonomien. 

Baleno er baseret på en ny Suzuki platform, der er bygget af færre, men stærkere komponenter. Derved får man en bil, der både er let og væver at køre, og som kører længere på literen end klassekammeraterne. Og samtidig kan man skabe en bil, der er mere rummelig og anvendelig, end man forventer af en bil i 4-meter klassen.
Trods sine praktiske dyder fremstår Baleno som en lav, bred og sporty bil. Og med et prisniveau, der starter ved 138.970 kroner for en bil med en stærk 90 hk motor og standardudstyr som aircondition, Bluetooth, fjernbetjent centrallås og el-ruder foran, står den nye Baleno helt klar i startblokken.

Baleno blev også nomineret til Årets Bil i Danmark 2017. Det skete, da motorjournalisterne udvalgte den som en af de 5 finaledeltagere. Et godt bevis på, at Suzuki Baleno giver god værdi for pengene. Økonomisk er Baleno også med helt i front. Fx har vurderingstjenesten Bilpriser.dk analyseret totalkonomien i 19 minibiler på det danske marked over 4 år og 80.000 kørte km. Her kom Suzuki Baleno ind på en flot 2. plads - kun overgået af Suzuki Swift på 1. pladsen. I samme analyse indtager Suzuki Ignis 3. pladsen, så man kan roligt sige, at Suzuki ryddede bordet.

stark2

Lækkert udstyr er standard

Den nye Baleno byder på udstyr, man normalt skal op i højere prisklasser for at finde som standard. Allerede i den billigste Comfort-model får du udstyr som f.eks. aircondition, el-ruder foran, CD-radio med Bluetooth-forbindelse til mobilen, læderrat, LED-kørelys, sædevarme, fjernbetjent centrallås og en ny luksusfacilitet som "Guide me light", hvor nærlyset kan holdes kortvarigt tændt, når du går til eller fra bilen. Og i Active modellen, der kun koster 5.000 kroner ekstra, får du også radarbaseret sikkerhedsudstyr i form af automatisk nødbremse og aktiv fartpilot. 
I topmodellerne med Exclusive-udstyr byder Baleno også på lækkert luksusudstyr som fuldautomatisk klimaanlæg, 7-tommers multimedieanlæg med navigation og bakkamera, Xenon forlygter samt nøglefri adgang og trykknap-start af motor. Så der er fuld værdi for alle pengene i Baleno modelprogrammet. 

Sikkerheden er helt i top

Den nye Suzuki Baleno er konstrueret til, at fører og passagerer både kan føle sig sikre og køre sikkert. Karrosseriet er udviklet på bagrund af Suzukis TECT koncept, der med en både let og stærk konstruktion optimerer passagerernes sikkerhed. Sammen med de 6 airbags og selestrammer-systemet har Baleno allerede bevist sin styrke i EuroNCAPs kolliosionstest. Og allerede i Active og Exclusive modellerne får man - som den eneste model i prisklassen - avanceret radarbaseret sikkerhed i form af automatisk nødbremse og aktiv fartpilot. Systemer der er med til at minimere risikoen for, at en kollision opstår.
Pakken med automatisk nødbremsesystem og aktiv fartpilot er også muligt at tilkøbe til Comfort modellen til en merpris på 5.000 kroner (ej CVT). Så hedder modellen Active, da det er den eneste forskel mellem de 2 modeller.

Multimedie-center

multiBaleno Exclusive versionerne er udstyret med et flot og lækkert infotainmentsystem. Den trykfølsomme 7" farveskærm er betjeningspanel for radio, musikafspilning via Bluetooth, SD kort eller via USB indgangen (ej cd afspiller), for Bluetooth telefoni samt for navigation. 

Det er også her billederne fra bilens bakkamera vises, når den sættes i bakgear. En behagelig detalje, når der skal bakkes under dårlige udsigtsforhold.

Ved brug af Apple CarPlay er det muligt at spejle udvalgte apps fra de nyeste iPhones direkte på farveskærmen. Systemet er også forberedt til Android Auto, der dog endnu ikke er udrullet i Danmark.

Baleno i Comfort og Active udgave er udstyret med en ratbetjent cd-radio med Bluetooth. Her kan vi tilbyde eftermontering af et Blaupunkt eller In-touch multimediecenter med trykfølsom skærm, Bluetooth og navigation til en pris fra ca. 6.000 kroner excl. montering. Hør mere hos forhandleren.  

 • 103-2-.jpg
 • 104.jpg
 • 135.jpg
 • 159-1-.jpg
 • 301.jpg
 • 302.jpg
 • 303.jpg
 • 305.jpg
 • 306.jpg
 • 310.jpg
 • 311.jpg
 • 312.jpg
 • 313.jpg
 • BALENO-driving-04_windmills_v3_rgb.jpg
 • BALENO-storebaelt_rgb.jpg
 • Suzuki-Baleno-KUP.png

 


brochure  knapsuzuki 

Bestil prøvetur


 
Åbningstider
Mandag - fredag 7.45- 16.30
Lørdag efter aftale
Søndag 13-16
Værkstedet har åbent mandag-fredag kl. 7.45 - 16.00
Gustav Christensen Automobiler A/S
Nørre Alle 55
5610 Assens
Telefon 64 71 16 78
Fax 64 71 22 80
Mail info@gcauto.dk