Slider

KOMPAKT. SUV. HYBRID.

Mød den nye Suzuki Ignis! Verdens første mini-SUV er blevet endnu mere sin egen med nye flotte farver og frække detaljer ude og inde. Hybrid er standard, så Ignis nu kører endnu grønnere, når du skal ud i det blå. Sammen med den effektive hybridteknik følger fede features som fx Full LED for- og baglygter, tågelygter foran, el-ruder og el-spejle, aircondition og mere til. Er det ikke nok, fås Ignis også med længdejusterbart bagsæde, Apple Carplay, navigation, bakkamera og meget andet. Så kom forbi Suzuki forhandlerne og oplev den nye kompakte, hybride Suzuki Ignis fra kun 139.990 kr.

Kompakt

New item
Tag ikke fejl.
Selvom den nye Suzuki Ignis ER en ægte SUV med klassiske offroad-kvaliteter, så er Ignis OGSÅ en ægte minibil. Med sin kompakte størrelse er den som skabt til livet i byen, hvor Ignis slipper let gennem smalle gader og stræder.
Den korte venderadius, den høje siddeposition og det gode udsyn gør Ignis nem at manøvrere – aldrig har bykørsel været så sjov.

Hop ind i Ignis – markedets enestående ultra-kompakte SUV. Her finder du dristig storby-udstråling, ægte SUV-funktionalitet, god plads og minibilens overlegne agilitet i skøn forening.

SUV

Ignis er fra bunden udviklet som en SUV.
Den er lille og rå i sin udstråling. Unik i størrelse, design og funktion. Designet er gennemført og enkelt – både ude og inde. Med korte udhæng, brede skærme og stor frihøjde.

Ignis er den første SUV i miniklassen - og det er helt naturligt, at det lige netop er Suzuki, der tager dette skridt. Vi har nemlig gennem mere end 50 år bevist vores styrke og store erfaring indenfor SUV og crossovers.
Trods sin kompakte størrelse får du med Ignis SUV værdier som høj siddeposition og behagelige ind- og udstigningsforhold.
Flere af varianterne er udstyret med det længdejusterbare bagsæde, der giver imponerende plads til enten passagerer eller bagage. Og Ignis fås selvfølgelig også med firehjulstræk, som sammen med den store frihøjde giver en imponerende fremkommelighed.
New item

Hybrid

New item
Alle Ignis-modellerne kommer med Suzukis originale hybrid-teknik. En lille el-motor, et effektivt 12V lithium-batteri, der i 2020 modellen har fået meget større kapacitet, og et avanceret styresystem assisterer benzinmotoren under igangsætning og acceleration. Så du sparer på CO2-udledningen og de dyre dråber.

Ved blandet kørsel klarer Ignis hele 19,6 km/l (WLTP-norm). Og selv med firehjulstræk (AllGrip 4WD) ligger Ignis flot med 18,5 km/l.

  • El-support til benzinmotoren
  • Lydløs stop/start
  • Opsamler gratis strøm
  • Mindsker CO2-udledningen
  • Optimerer brændstofforbruget - især ved bykørsel
  • Køres som en almindelig bil
Slider
Åbningstider
Mandag - fredag 7.45- 16.30
Lørdag efter aftale
Søndag 13-16
Værkstedet har åbent mandag-fredag kl. 7.45 - 16.00
Gustav Christensen Automobiler A/S
Nørre Alle 55
5610 Assens
Telefon 64 71 16 78
Fax 64 71 22 80
Mail info@gcauto.dk