rendyrket

Legenden lever

Suzuki Jimny forBåde ude og inde ligner offroad-legenden Jimny nærmest en million. Den strutter nemlig af selvtillid. Alt er gennemtænkt og designet, så den kan bruges som både professionelt arbejdsredskab og mobilt hobbyrum. Bagagerummet kan fx udvides til et regulært rum med helt plant gulv, mens alle knapper i instrumentbordet kan betjenes med handsker på.

Designet er både charmerende og udtryksfuldt, hvilket har medført, at Jimny længe inden sin introduktion fik opbygget en massiv fanskare blandt både motorjournalister og forventningsfulde bilkøbere. Og allerede nu går den sin sejrsgang over hele kloden.

Jimny er pakket med eventyrligt fedt udstyr og fås som standard med fx aut. nødbremse, aircondition, fartpilot, el-ruder, sædevarme, Bluetooth plus meget mere. Og prisen starter såmænd fra kun 229.990 kr.

 

 

Solid og holdbar

Suzuki Jimny opbygningSuzuki Jimny chassisrammeHvor almindelige personbiler har selvbærende karrosseri og uafhængige hjulophæng, er Jimny-karrosseriet boltet fast på en solid chassisramme, og hjulakslerne er stive. Alle dens øvrige komponenter og hele dens design er på samme vis møntet på offroad-kørsel. Hvor SUV'en kan betragtes som en personbil, der også kan køre i lettere terræn, er Jimny en kompromisløs og rendyrket offroad-maskine.

Selve konstruktionen er bygget til at kunne holde til de store belastninger, bilen udsættes for, i det mest uvejsomme terræn. Ja, selv styretøjet med kuglekredsløb er valgt, fordi det er det bedste til terrænkørsel. De stive aksler, hjulophængene med 3 led, den gode frihøjde, de store indgangs- og udgangsvinker samt det avancerede AllGrip Pro 4WD system gør, at Jimny kan komme frem over alt. Og holde til det!

Bestil prøvetur

Slider
Åbningstider
Mandag - fredag 7.45- 16.30
Lørdag efter aftale
Søndag 13-16
Værkstedet har åbent mandag-fredag kl. 7.45 - 16.00
Gustav Christensen Automobiler A/S
Nørre Alle 55
5610 Assens
Telefon 64 71 16 78
Fax 64 71 22 80
Mail info@gcauto.dk