CelerioStyle SuzukiDK 940x440 2

Få 20.000 kroner for din gamle bil

Kom og gør et kup hos Suzuki. Lige nu får du nemlig mindst 20.000 kroner i bytte for din gamle bil i form af rabat*) på en spritny Celerio Style model. Den koster normalt 132.970 kroner (inkl. levering), men hvis du er hurtig slipper du altså med 112.970 kroner og en gammel bil i bytte. 

Celerio Style
Den charmerende specialudgave af vores udsædvanlig praktiske mikrobil byder på en energieffektiv Dualjet-motor, der klarer helt op til 27,8 km/l ved blandet kørsel (EU-norm) og derfor har den en halvårlig ejerafgift på kun 330 kroner. Samtidig er den et godt eksempel på, at en såkaldt "mikrobil" ikke behøver være smal over skuldrene eller mangle lækkert udstyr. Det eneste mikro ved en Celerio er faktisk prisen. Der er både 5 døre, 5 siddepladser og en rummelig kabine med god benplads - selv på bagsædet. Og bagagerummet er alligevel klasseledende med en volumen på 254 liter. Har du behov for at køre med en lille trailer til fx genbrugspladsen eller byggemarkedet kan Celerio som en af de meget få i sin klasse også klare det. Den må nemlig trække en anhænger på op til 400 kg.

Forfra 450px

*) Rabatten på de 20.000 kroner opnås som en kombination af rabat ved køb af en ny Celerio Style (vejl. pris 132.970 kr inkl. lev.) og indbytningspris for en indregistreret personbil (max. 1 indbytningsbil pr. ny bil). Tilbuddet gælder så længe lager haves. Foto viser Style modellen uden sideslister .

 

Aircondition, Bluetooth og LED er standard
På udstyrssiden byder Celerio Style på en masse lækkert komfortudstyr. Fx er aircondition standard - så kan du nyde en afsvalet kabine om sommeren, og hurtigt få dugfrie ruder om efteråret. Den ratbetjente cd-radio er med Bluetooth så du kan bruge din telefon under kørslen. Og låsesystemet er naturligvis med fjernbetjent centrallås ligesom sideruderne og sidespejlene er med el-betjening. Du kan også glæde dig over LED kørelys, start/stop automatik og Hill Hold funktion som gør at det er nemmere at sætte igang på en stigning. Der er også tågelygter foran, kølergill med kromkant, sorte sidelister med Style logo og en smart bagklapliste i krom-design, samt sideblink med hvide pærer foran. Alt i alt er Celerio Style modellen derfor et rigtig god køb.

104 400Px

Velkommen hos Suzuki Assens
Kom forbi Suzuki og få en god prøvetur i en Suzuki Celerio. Her vil du opdage, at kørekomforten også er på et højt niveau. Sammen med den gode økonomi, det høje udstyrsniveau og muligheden for montering af en "jydekrog" gør det Suzuki Celerio til en helt usædvanlig mikrobil.  Her kan du også høre mere om vores attraktive finansiering af bilkøbet.


Åbningstider
Mandag - fredag 7.45- 16.30
Lørdag efter aftale
Søndag 13-16
Værkstedet har åbent mandag-fredag kl. 7.45 - 16.00
Gustav Christensen Automobiler A/S
Nørre Alle 55
5610 Assens
Telefon 64 71 16 78
Fax 64 71 22 80
Mail info@gcauto.dk